Culinaire content

Productdemonstraties en kookworkshops

CookOn levert culinaire ondersteuning en beleving op beurzen en evenementen. We kunnen de complete standcatering verzorgen inclusief hosting en bediening. Dat doen we op een zichtbare manier, zodat er reuring is in de stand en er ook echt iets te beleven valt. Ook hier zijn productdemonstraties en kleine workshops een leuke manier om de catering tot een interactief geheel te maken. Content en receptuur maken we op maat en  we zorgen voor de productie van foto en video voor gebruik op social media.

CookOn brengt producten tot leven. Het scala is breed, als het maar met eten en drinken te maken heeft: bijvoorbeeld (keuken)apparatuur, keukengereedschappen, messen, ingrediënten en kruiden. In plaats van een droog verhaal over mogelijkheden, features en productkenmerken gaat het bij ons om wat je ermee kan. We laten dit zien door middel van interactieve demonstraties of gaan samen aan de slag in een kookworkshop. Zo ervaren mensen wat een product voor hèn doet, wat zij eraan hebben. En ze leren ook nog iets. Zo kweek je fans in plaats van klanten.

Beurzen en evenementen

Management en bemensing kookstudio's

CookOn verzorgt receptontwikkeling voor productondersteuning op onder andere websites, verpakkingen, handouts en social media. Onze recepten worden ontwikkeld door professionele koks met oog voor trends en ontwikkelingen. We leveren receptuur die klopt, getest is en op de juiste manier prikkelt. Onderstening van de recepten met food styling, foto en video is mogelijk. Op de pagina Portfolio staan een aantal voorbeelden.

Een kookstudio is een prachtige manier om met branded content heel dicht bij de doelgroep te komen. En als het goed geregeld wordt kan het een kostendekkend marketingtool zijn. Wij hebben jarenlange ervaring in management van kookscholen en kookstudio’s en in het maken van content en receptuur. Ook beschikken we over een groot team en netwerk voor de bemensing. Wij maken het mogelijk om een branded kookschool te realiseren, ook tijdelijk als pop-up, waarbij we u volledig ontzorgen in de opzet en uitvoering. Zo doet bijvoorbeeld Maggi dat: https://www.maggi.de/maggi-kochstudio/store

Recepten

Foto’s en filmpjes

Naast bovengenoemde culinaire content, foto’s, video en receptuur, kunnen we nog veel verder gaan. Bijvoorbeeld als derdelijns helpdesk voor vragen of problemen van klanten op culinair gebied. Reguliere posts plaatsen, tips and tricks delen, inside kennis van koks leveren: allerlei vormen van content zijn mogelijk. Indien gewenst kunnen we zelfs volledige social media accounts beheren en op regelmatige basis voorzien van de juiste content.
Met een eigen audiovisueel team produceert CookOn culinaire foto’s en video’s. Dit doen we in de studio of op locatie. ook animatie behoort tot de mogelijkheden. Onze koks zijn allemaal ervaren in food styling, het poseren voor foto’s en het presenteren voor de camera. Omdat ze ook nog eens kennis van zaken hebben levert dit een fraai en authentiek resultaat op. Foto en met name video zijn als culinaire content voor onder andere social media de laatste tijd steeds belangrijker geworden.

Social media content