Over ons

null

Martijn van den Elzen

Ik ben oprichter en mede-eigenaar van CookOn. Creatief en gek op koken zijn we allemaal, daarnaast ben ik binnen het bedrijf verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering en de commercie.

Ik was al vroeg geobsedeerd door eten en koken en werd toen ik drie was al voor de pannenafdeling van de Hema geparkeerd om me zoet te houden. Na mijn studie bedrijfskunde ben ik in de professionele keuken beland waar ik uiteindelijk vijf jaar als chef heb gewerkt. Na een carriëre van een aantal jaren in het bedrijfsleven ben ik in 2007 een kookschool begonnen in Amsterdam omdat ik ervan houd mensen dingen te leren. Al vrij snel kreeg ik internationale klanten die me vroegen het culinaire deel van hun marketing voor hen te organiseren in Europa en Azië en hun personeel, dealers en klanten te trainen. Uiteindelijk bleek hier mijn hart echt te liggen.

CookOn heeft zich ontwikkeld tot een no-nonsense marketingbedrijf, expert op het gebied van beleving rondom eten en drinken. Er staat een bedrijf met een fantastisch team waar ik oprecht trots op ben.

null

Ivo Prijs

Ik ben wie ik ben en zo ben ik ook in de keuken; passie! Dichtbij mezelf, ik doe wat ik leuk vind en geniet van het leven! Zien, ruiken, en proeven….want snoepen mag, proeven moét! Als mede eigenaar van CookOn draag ik deze passie en mijn enthousiasme graag over aan onze relaties.
Wat begon in de keuken met mijn moeder, groeide uit in een uiteenlopende culinaire carrière.
Het geven van diverse soorten (kook)workshops, home cooking, chef in diverse restaurants, online chef van kooklessen, catering maar vooral culinair entertainer.
Ware passie, koken vanuit je hart, plezier maken in de keuken, eenvoudig, stoer en eerlijk. Deze ‘boodschap’ geef ik ook graag mijn gasten mee, of het nou een kookworkshop of demo, een home cooking diner of een catering is; maak plezier, kook en eet vanuit en met je hart…en vooral geniet!

null

Andy McDonald

Ik ben ben mede-eigenaar van CookOn. Ik kom oorspronkelijk uit Urmston (Engeland), maar belandde door de liefde in Amsterdam waar ik nog steeds woon met mijn vrouw en twee zoons.

ik groeide op in een gezin waar zelfgemaakt eten vanzelfsprekend was, met een moeder die hele dagen in de keuken stond om zelfgemaakte pies, marmelades en pickles te maken van groenten en fruit uit eigen moestuin. Ik leerde dus al vroeg dat goed eten ontstaat uit mooie spullen, aandacht, tijd en liefde. Ik heb nu ook mijn eigen moestuin waar ik met heel veel lieftde uit kook.

Al toen ik negen jaar oud was wilde ik professioneel kok worden en na mijn opleiding werkte ik bij gerenommeerde bedrijven in Engeland en Zwitserland. Eenmaal in Amsterdam stond ik in de keuken bij onder andere het Apollo hotel, Le Hollandais, Barbizon hotel en Beddington’s. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in het geven van kookworkshops en -demonstraties. Ook doe ik regelmatig televisiewerk voor onder andere 24Kitchen waar ik programma’s als ‘Eten in de tuin’, ‘Fairplate’ en ‘First Aid Kitchen presenteerde’. Tegenwoordig ben ik actief betrokken bij foodfirstnetwork.nl, een online platform over gezonder leven.

null

Maarten van der Meijs

Ik kook graag met de mooiste ingrediënten op de mooiste apparatuur op de mooiste locaties met de mooiste mensen.

Ik ben al meer dan 30 jaar kok en enthousiasmeer graag de mensen om hun apparatuur optimaal te gebruiken.

Ik geef graag tips en tricks waar nodig is. Maar altijd met een Bourgondische knipoog.

null

Marc Schoorl

Ik sta al ruim 30 jaar in de keuken. Ik werkte overal en nergens en was 10 jaar chef-kok bij het Rijk van de Keizer in Amsterdam. Ik Schreef voor tal van bladen over koken & eten. Specialisatie: kookworkshops, mensen leren heerlijk zintuiglijk te genieten. Vers volgens de seizoenen, fantasievol, geurig & kleurrijk en alles lekker uit de losse pols. Filosofie: eten is feesten!